Om oss

Ett familjeföretag med lång erfarenhet av golv

Välkommen till MJ Golv! Vi är ett familjeföretag med två decenniers erfarenhet av att arbeta med olika slags golvarbeten.

För oss är det viktigt att mötet mellan oss och våra uppdragsgivare skall vara både enkelt, kännas smidigt och informationsrikt. Vi är experter på olika slags golv och hjälper er gärna med såväl rådgivning som utförande av själva arbetet. Under alla steg i en arbetsprocess vill vi finnas tillgängliga för alla möjliga frågor och vi tror på en tydlig och rak kommunikation.

golvslipning-uppsala-bild på slipmaskin

Miljövänliga produkter är en självklarhet

Vi på MJ Golv vill ta vårt ansvar för vår planet och därför har vi valt att arbeta med miljövänliga produkter. Vi arbetar främst med material som kommer från Tarkett, Kährs eller Pallmans, men om de inte motsvarar era krav eller förväntningar ser vi självklart till att hitta annat material som gör det och ändå har en så liten negativ miljöpåverkan som möjligt.

Vi strävar alltid efter nöjda kunder

Alla uppdrag vi får, oberoende av hur stora eller små de är, ser vi till att de blir felfritt utförda och lever upp till alla önskemål som du har. Vi avslutar aldrig ett arbetsuppdrag förrän du som beställt det, är helt nöjd med slutresultatet.

Vi ser fram emot att höra från er nästa gång ni behöver hjälp av erfarna golvläggare. Ta kontakt och be om offert!