vardagsrum-mörkt-trägolv-golvslipning-Uppsala

Besiktning

Har du nyligen anlitat ett byggföretag för att renoverat eller bytt ut dina golv kan det vara lägligt att genomföra en besiktning av det för att säkerställa att arbetet har blivit utfört på ett bra, hållbart och korrekt sätt.

För oss är det viktigt att du är nöjd och känner att ditt nya golv uppfyller dina krav och möter dina förväntningar. Med en golvbesiktning säkerställer du att resultatet håller hög kvalitet och inte riskerar att orsaka onödiga besvär och kostnader i framtiden.

Objektiv besiktning av golv i Uppsala

Våra engagerade medarbetare har ett skarpt öga för att fånga upp eventuella brister i det färdiga resultatet och utför en besiktning på ett standardiserat sätt för en objektiv och korrekt bedömning med tydliga riktlinjer för hur besiktningen ska genomföras.

Det är viktigt att båda parter är på plats vid en besiktning och att det överenskomna avtalet redovisas för oss. Väl på plats kommer vi att undersöka golvet noggrant i normal belysning, utan eventuella golvmarkeringar och besiktningen sker stående för bäst översikt. Vi har lång erfarenhet av golvbranschen och håller hög nivå på våra besiktningar.

Prisvärd besiktning av golv för privatpersoner och företag

Vår firma erbjuder prisvärda besiktningar i Uppsala både för privatpersoner och företag. Vi är noga med vårt bemötande och värdesätter goda kundrelationer för framtida uppdrag.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för golvbesiktning och vi återkommer sedan med ett prisförslag och mer information om vår tjänst.

Vi hjälper er med att besikta era trägolv. Vi tar emot både privatpersoner och företag som kunder.