parkettgolv-fiskbensparkett-träbyrå-fåtölj

Golvläggning

Vi kan hjälpa er med golvläggning antingen i enskilda rum eller i en hel bostad. När ni kontaktar oss börjar vi med ett första möte då du får berätta om dina behov och önskemål, därefter planerar vi arbetet och kan samtidigt visa vårt sortiment på olika material.

Golvläggare i Uppsala som tänker på helheten

Vi ser till att planera arbetet mycket väl för att resultatet skall bli så bra som möjligt. När vi lägger ett parkettgolv undersöker vi rummets olika vinklar och mått innan vi påbörjar själva golvläggningen för att vi därefter snabbt skall kunna åstadkomma ett snyggt resultat.

Dessutom är vi noga med att skarvar inte blir synliga och att golvet ser symmetriskt ut, både när vi lägger enklare stavläggningar och mer krävande mönsterläggningar i parkett. Eftersom vi är duktiga på mönster kan vi hjälpa er med såväl fiskbensparkett som andra typer av parkettläggningar.

Vi hjälper er med golvläggning i Uppsala

Ta vår hjälp när ni vill lägga ekparkett eller golv i ett annat material så garanterar vi er ett felfritt resultat.

  • Under arbetets gång värnar vi om en tydlig kommunikation
  • Vi ger er skötselråd när läggningen är klar
  • Vi kan lägga såväl enkla som avancerade mönster

Vi erbjuder golvläggning för ett bra pris

Om ni vill ta vår hjälp med golvläggning i Uppsala uppmuntrar vi dig att ta kontakt med oss så att vi tillsammans kan diskutera arbetets förutsättningar och tidsramar. När vi vet vad du önskar av våra tjänster utfört kan vi skicka en förbehållslös offert.

I offerten framgår vårt pris för golvläggning, och tillämpar inga dolda avgifter.

Som privatpersoner är ni välkomna att använda er av ROT-avdraget när ni anlitar oss. Välkommen med din förfråga.

Vi utför golvläggning och är experter på mönsterläggningar. Hos oss kan ni få tag på miljövänliga produkter utan lösningsmedel.