ljust-rum-renoverade-golv-golvrenovering-resultat

Golvrenovering

Vi kan konsten att slipa trägolv och vet att de går att slipa nästan ur många gånger som helst. Har ni repor, flisor eller andra estetiska brister kan ni alltid vända er till oss för att få hjälp med att återställa utseendet på materialet.

I Uppsala utför vi golvrenovering både i större lokaler och i mindre rum och kan med våra slipmaskiner ge golven nytt liv. När vi slipar golv arbetar vi snabbt och med precision.

Slipa, byta ut eller lacka golv?

Med vår långa erfarenhet kan vi som golvläggare enkelt se vilka åtgärder som är nödvändiga för att golvet skall återfå sitt ursprungliga skick. Därför är ni välkomna att höra av er om ni vill få råd kring golvslipning och ytbehandling.

De gångerna delar av ett golv behöver bytas är det extra viktigt att hitta material som ser ut som det befintliga golvet och är något som vi är väldigt duktiga på. Efter att vi är klara med att byta eller slipa golv i Uppsala gör vi en ytbehandling med lack, hårdvax, lut med pigment eller bets. Du väljer hur du vill att efterbehandlingen ska vara.

Vi tar hand om er golvrenovering i Uppsala

Att få till en perfekt golvslipning kräver såväl erfarenhet som kunskap. På vårt företag har vi båda nödvändiga kompetenserna.

  • Vi arbetar effektivt och noggrant
  • Efter att vi utfört vårt arbete är vi noga med att städa grundligt
  • Vi ytbehandlar golvet i enlighet med era önskemål

Vi har bra priser för golvrenovering i Uppsala

När ni överlåter er golvrenovering i Uppsala till oss garanterar vi er ett perfekt resultat. Genom att anlita oss kan ni också känna er trygga med att ni får hjälp av hantverkskunniga personer som är tydliga i sin kommunikation under arbetets gång.

Skulle det vara så att ni inte vill renovera golvet och istället vill byta ut det kan vi bistå med golvläggning. Inför en sådan har vi möjlighet att erbjuda kvalitativa material som inte innehåller lösningsmedel.

Vi håller alltid ett bra pris för alla våra tjänster och skickar gärna en offert på förfrågan.

Vänd er till oss för att få hjälp med golvrenovering i Uppsala. Vi arbetar effektivt, har modern utrustning och ett öga för estetik.